lördag 12 februari 2011

hemma

Igår fick jag och Jessica lite sovmorgon eftersom vi fick åka med bror på skolan, skönt! Skoldagen bestod av en heldag nere på fordon. Vi höll på med lite allt möjligt och dagen gick hyfsat fort.

Efter skolan så for jag hem till Fyrås utan min fru. Och eftersom mamma och pappa inte var hemma så tog jag, Dennis och Koffa och köpte med oss pizza hem ifrån blå. Gottgott! Sedan så for jag upp på Övergård och fick besök av Linda, som även stannade över natten. Vi red en sväng och satt sedan inne hela kvällen och pratade en massa strunt och små kikade lite på tv. Jag och Linda har alltid så mycket att prata om eftersom vi ses så sällan, så kvällen blev fylld av många skratt.

I morse klev vi upp kl 09.00, duktigt gjort av oss! Då var det raka vägen ut i stallet och ge hästarna frukost. Sen så städade vi ihop inne i huset och jag packade ihop alla mina grejer. För idag kommer ju husägarna hem :) Efter att vi var klara med det så gick vi ut i stallet igen och tog med oss Jara och Nonni ut på en ridtur. Det var verkligen kanon väder ute idag!

Ja, det var väl lite vad som har hänt de två senaste dagarna.

Just nu så sitter hemma. Har tänkt att vara sådär tråkig ikväll och bara sitta hemma med familjen och mysa!



1 kommentar: